Tule mukaan valmennusrinkiin!

Garde-Party RY etsii nuoria kilpapelaamisesta kiinnostuneita Counter-Strike: Global Offensiven pelaajia osallistumaan valmennustoimintaan. Pelaajan tulee olla 13-20 vuotias. Tulemme tekemään jokaiselle pelaajalle yksilöllisen harjoitussuunnitelman. Harjoittelu koostuu 2 kertaa viikossa tapahtuvista kolmen tunnin harjoituskerroista neljän kuukauden ajan. Toiminta tapahtuu KAMKin esports-luokissa ja Garden omilla tiloilla. Toimintaan sisältyy joukkueharjoittelua ja yksilöharjoittelua. Joukkuepelaaminen on tärkeä osa Counter-Strikea, valmennamme kommunikointia, tiimihengen ylläpitämistä ja monia muita joukkuepelaamisen osa-alueita. Yksilötaidot ovat tietenkin myös oleellinen asia pelissä, jonka vuoksi valmennukseemme kuuluu harjoituksia esim. tähtäämiseen ja kranaattien käyttöön. Osallistumismaksu 25 euroa/kuukausi ja Garde-Party RYn jäsenmaksu 22 euroa/vuosi (2019), ensimmäinen jäsenmaksu puoleen hintaan. Tule mukaan ja ota ensiaskeleesi kohti ammattimaista kilpapelaamista!

Ilmoittautuminen toimintaan tapahtuu esports-sivulta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta.

Lisätietoa ilmoittautumisesta ja toiminnasta saa yhdistyksen päävalmentajalta Jussi Ketoluodolta, 045 845 3410, jussi.ketoluoto@garde.fi.