Yhteistyö

Garde-Party pyrkii tekemään yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Tavoitteena on mahdollistaa molemminpuolinen kehittyminen sekä kattavien harrastusmahdollisuuksien tarjoaminen. Garde-Party:n pääyhteistyökumppaneina ovat Kajaanin kaupungin nuorisotoimi sekä Kaisanet. Kaisanet tukee yhdistyksen toimintaan mm. tarjoamalla Internet-yhteydet yhdistyksen tiloille sekä tapahtumiin. Lisäksi Kaisanet tarjoaa yhdistyksen toiminnalle tukeaan myös muissa muodoissa.

Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon, Koillismaan ja Pohjois-Karjalan alueilla paikallisesti toimiva nykyaikainen internet-palveluiden sekä tietoliikenteen ja -tekniikan osaaja.

Kosentic

Suomen elektronisen urheilun liitto (SEUL ry) toimii suomalaisen kilpapeliurheilun keskusjärjestönä. Garde-Party on SEUL ry.:n jäsen.

Suomen Radioamatööriliitto ry. eli SRAL on Suomen radioamatöörien kansallinen keskusjärjestö. Garde-Party on SRAL:n jäsen.

Laitevuokraus

Garde-Party tarjoaa omaa laitteistoaan myös muiden paikallisten toimijoiden käyttöön yhteistyön puitteissa. Yhdistykseltä vuokrattavissa olevaan kalustoon kuuluvat mm. radiopuhelimet. Garde-Party ry. tarjoaa oman kokemuksensa sekä laitteiston myös muiden LAN-tapahtumien järjestämiseen. Jos olet järjestämässä LAN-tapahtumia ja tarvitset apua niin suunnittelun, organisoinnin kuin laitteiston suhteen, ole rohkeasti yhteydessä meihin!

Arto Moilanen
044 328 0543
arto.moilanen(at)garde.fi