Tapahtumat

Garde-Party ry. järjestää vuosittain useampia tapahtumia niin yhdistyksensä jäsenille kuin myös muulle yleisölle. Vuosittain järjestetään useampia erikokoisia verkkopelitapahtumia sekä radioamatööritoimintaa tukevia tapahtumia. Jäsenilleen yhdistys pyrkii järjestämään kuukausittain erilaisia päivätapahtumia mm. Peli-Iltamat. Yhdistyksen vuosittainen päätapahtuma on GetOnline LAN - syksyisin järjestettävä verkkopelitapahtuma. Viikottain yhdistys järjestää tiistaisin Radiokerhoa.

Mikäli olet kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta kannatta olla yhteydessä yhdistykseen, seurata viestintää ja oikealla palstalla näkyvää kalenteria.

GetOnline

GetOnline on vuosittain järjestetty LAN -tapahtuma Kajaanissa. Tapahtuma on yksi Pohjois-Suomen suurimmista ja samalla Kainuun suurin LAN-tapahtuma. Kävijöitä tapahtumassa on lähes 500. Vuonna 2020-2021 tapahtuma järjestettiin etänä. GetOnline -internetsivut

 

Pääsiäislanit

Perinteeksi muodostuneet pääsiäislanit järjestetään vuosittain pääsiäisen aikaan. Tapahtumassa kävijöitä on yleensä n. 30 kappaletta. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään etänä 7.-10.4.2023. Lisätietoa täältä.

AJANKOHTAISET TAPAHTUMAT