PELAAJAHAKU KÄYNNISSÄ

 

Garde-Party ry etsii harjoitusrinkiinsä uusia tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneita Counter-Strike Global Offensiven (CS:GO) pelaajia. Pelaajan tulee olla iältään yli 16-vuotias tai vähintään tänä vuonna 16-vuotta täyttävä. Jokaiselle pelaajalle tulemme tekemään henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman osana ringin toimintaa. Varsinainen harjoittelu koostuu 2-3 viikottaisesta harjoituksesta, jotka järjestetään Kajaanin ammattikorkeakoululla. Tämän lisäksi toimintaan sisältyy oheisharjoittelua, bootcamppejä ja tavoitteena on myös osallistua eri turnauksiin. Toimintaan osallistumiseksi pelaajalta edellytetään yhdistyksen jäsenmaksun (Vuonna 2019 22€) maksamista. Mahdollisista turnausmatkoja koskevista kuluista sovitaan erikseen.

Garde-Party ry on vuonna 2002 perustettu verkkopelaamiseen ja radioamatööritoimintaan keskittyvä yhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on myös edistää tietotekniikkaa ja tietoliikennetekniikkaan liittyvää harrastustoimintaa. Yhdistys järjestää myös erikokoisia verkkopelitapahtumia, joista suurin on GetOnline. Toiminta on ennen kaikkea suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille. Yhdistys laajentaa vuonna 2019 esports-toimintaa perustamalla pelaajille tarkoitetun harjoitusringin. Ringistä on tarkoitus jatkossa muodostaa kilpajoukkueita.

Myös muiden pelien pelaajat voivat ilmoittautua ja ilmoittaa toiveistaan. Tulemme jatkossa laajentamaan toimintaa koskemaan myös muita pelejä, joten olemme erittäin kiinnostuneita toiveistanne.

Ilmoittautuminen toimintaan tapahtuu http://www.garde.fi/esports löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta.

Lisätietoa ilmoittautumisesta ja toiminnasta saa yhdistyksen puheenjohtajalta Arto Moilaselta, 044 328 0543, etunimi.sukunimi@garde.fi.