GetOnline tulee taas!

GetOnline 2015 on nyt täällä! Siis heti kolmen viikon kuluttua. Lauantaina avaamme kauan odotetun lipunmyynnin klo: 16.00, jolloin jokaisen omaa konepaikkaa haluavan on parasta olla valmiina. Lipunmyyntijärjestelmänä toimii tänäkin vuonna tuttu Moya. Tarkemmat ohjeet Moyan käyttöön, oman tunnuksen luomiseen sekä lipun ostoon julkaistaan huomenna torstaina GetOnline 2015 -Internet-sivustolla.

Jos haluat osallistua tapahtumaan isommalla porukalla (+15 henkilöä), olethan meihin yhteydessä sähköpostitse: juho.kouvonen@garde.fi. Näin mahdollistamme yhtenäiset konepaikat koko ryhmälle.

GetOnline 2015 -tapahtumassa on jälleen luvassa entistä enemmän ohjelmaa! Mukana ovat tutut kompot, pari yllätystä… Lauantaina vietämme myös Messupäivää, jonne kaikki ovat tervetulleita tutustumaan pelikulttuuriin, pelialan toimijoihin, yhdistyksemme toimintaan sekä testaamaan toiminnallisia pelejä. Lauantaina tapahtumaan on Messujen ajan vapaa pääsy! Ajankohtaista tietoa tapahtumasta löydät tapahtuman Internet-sivustolta. Seuraathan meitä myös Facebook:ssa sekä Twitter:ssa!