Harrastemessut 5.9.2015

Maksuttomat harrastemessut järjestetään lauantaina 5.9.2015 klo 10-14 Kajaanihallissa.  Garde-Party osallistuu harrastemessuille omalla pisteellään. Garde:n pisteellä voi testata ralliautoilua, radiosuunnistusta sekä toiminnallisia videopelejä.

Maksuttomilla harrastemessuilla toimintaa on esittelemässä yli 20 urheiluseuraa ja muuta harrastustoimintaa järjestävää yhdistystä. Toiminnallisilla esittelypisteillä voi tutustua eri lajeihin ja toimintoihin. Kokeiltavissa mm. jalkapalloa, jääkiekkoa, salibandya, pesäpalloa, lentopalloa, koripalloa, sulkapalloa, nyrkkeilyä, yleisurheilua, painia, judoa, aikidoa, hiihtoa, golfia, tanssia, voimanostoa, voimistelua, ratsastusta, keppihevostelua, paintballia, melontaa, frisbeetä ja aerobicia.

Harrastemessujen järjestäjinä toimivat Kainuun Liikunta ja Kajaanin Kaupunki yhdessä kajaanilaisten urheiluseurojen ja harrasteyhdistysten kanssa.