Kutsu yhdistyksen syyskokoukseen 26.12.2021 klo 12.00 ja jäsenkirje

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Joulu lähenee ja samalla lähenee yhdistyksen syyskokous, jossa päätetään seuraavan vuoden toiminnasta ja taloudesta. Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet yhdistykselle erityisen haastavia koronapandemiasta johtuen. Moni toiminta on jäänyt järjestämättä tai on jouduttu jotenkin muuttamaan. Tästä hyvänä esimerkkinä on syksyllä järjestetty GetOnline 2021-tapahtuma, joka jouduttiin järjestämään jälleen online-tapahtumana. Perinteisten tapahtumien puuttuminen on rokottanut myös yhdistystä taloudellisesti ja olemme eläneet hyvin pitkälti aiempina vuosina kerätyillä varoilla. Olemme kuitenkin saaneet jonkun verran kerättyä taloudellista tukea, joiden avulla päässemme yli pahimmasta. Toivottavasti saamme kerättyä vielä pari yhteistyökumppania ja uudet yhteistyökumppanit jatkaisivat tukemista myös tulevina vuosina. Iso kiitos yhteistyökumppaneillemme!

Vuonna 2022 toimintaamme aletaan jälleen käynnistämään koronavuosia edeltäneelle tasolle ja toivottavasti löydämme myös uusia toiminnan muotoja sekä tekijöitä. GetOnline 2022 -tapahtuman projektipäälliköksi on lupautunut jäsenemme Joel ‘Kurousagi’ Rusanen, joka opiskelee Kajaanin ammattikorkeakoulussa esport business -linjalla. Toivottavasti hän löytää uusia hyviä yhteistyömuotoja myös pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme ja opinahjonsa kanssa. Keskustelua on myös käyty pääsiäislanien kehittämisestä, joiden on samalla myös siirryttävä uusiin tiloihin nuorisotoimen muutettua pois Ratakadulta. Mahdollista esports toimintaa joukkuemuodossa tullaan luultavasti harkitsemaan, jos joukkuetoimintaan kiinnostuneita jäseniä löytyy. On myös käyty keskustelua lapsille järjestettävästä pelikerhosta, mutta sen aloitus on siirtynyt osin koronan vuoksi, mutta myös tekijöiden muiden kiireiden vuoksi. Toivottavasti myös nuoremmille järjestettävää toimintaa pääsemme käynnistämään ensi vuonna. Radiokerhon toimintaa on jo lähdetty uudelleen aktivoimaan ja säätökerhokin kokoontui jo kertaalleen tänä syksynä.

Mikäli haluaisit järjestää jotain toimintaa yhdistykselle tai sinulla olisi uusia ideoita toimintamme kehittämiseksi, niin soita tai laita viestiä Arto Moilaselle, 044 328 0543, arto.moilanen !@! garde.fi.

Joululanit

Joululanit järjestetään perinteiseen tapaan 26.-29.12.2021 ja ne alkavat heti yhdistyksen syyskokouksen jälkeen. Lanit järjestetään yhdistyksen tiloilla. Laneille mahtuu yhdistyksen koneille 10 pelaajaa, joiden lisäksi tiloille voidaan järjestää tilaa myös omien koneiden tuomiseksi. Laneille voit ilmoittautua Arto Moilaselle soittamalla tai laittamalla viestiä, arto.moilanen !@! garde.fi. Ilmoitathan, jos et tule olemaan laneilla koko aikaa, niin joku voi osallistua laneille vapaana aikana.

Järjestyksenvalvojakurssi 2022

Kertauskurssin järjestämisestä järjestyksenvalvojille tulevana keväänä on käyty alustavaa keskustelua ja asiaa selvitellään. Mikäli sinulla on kortti vanhenemassa lähiaikoina tai muuten haluaisit osallistua järjestyksenvalvojakurssille olethan yhteydessä Arto Moilaseen, 044 328 0543, arto.moilanen !@! garde.fi. On myös mahdollista, että meidän jäseniä pääsisi jonkun lähialueen urheiluseuran koulutuksiin, joten ilmoitathan myös halusta suorittaa koko järjestyksenvalvojakurssin. Yhdistys on perinteisesti tukenut jäseniemme kouluttautumista.

GetOnline 2022

Tervetuloa mukaan järjestämään. Tapahtuma järjestetään vanhaan tapaan viikolla 42 (20.-23.10.) ja pääjärjestäjänä toimii Joel ‘Kurousagi’ Rusanen. Staff ryhmään liittymislinkkiä voit kysyä Joelilta joel.rusanen !@! garde.fi tai Artolta arto.moilanen !@! garde.fi.

Aloituspalaveri on tarkoitus järjestää syyskokouksen aikoihin. Sovitaan tarkempi ajankohta yhteisesti ryhmässä.

KOKOUSKUTSU

GARDE-PARTY RY:N SYYSKOKOUS

Aika:    sunnuntai 26.12.2021 klo 12:00
Paikka: Yhdistyksen toimitilat, Komila

Käsiteltävät asiat

1. Kokouksen avaus

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi
pöytäkirjantarkastaja ja tarvittaessa kaksi äänenlaskijaa

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

5. Vuoden 2022 toimintasuunnitelman esittely yleiselle syyskokoukselle

6. Vuoden 2022 toimintasuunnitelman hyväksyminen

7. Vuoden 2022 talousarvion esittely yleiselle syyskokoukselle

8. Vuoden 2022 talousarvion hyväksyminen

9. Hallituksen puheenjohtajan valinta

10.  Hallituksen jäsenten valinta (6 varsinaista ja 1 varajäsen)

11. Tilintarkastajien valinta

12. Yhdistyksen liittymis- ja jäsenmaksuista päättäminen

13. Muut asiat

14. Kokouksen päättäminen

Garde-Party ry:n hallituksen puolesta

Arto Moilanen, puheenjohtaja
Garde-Party ry