Nordic Esports Academy Tournament 7.-9.7.2017

Nordic Esports Academy


Puheenjohtaja Petri Pulkkinen testaa pelaajatestauslaitteistoa

Ensi viikonloppuna, 7.-9.7.2017, Vuokatissa järjestetään yksi Suomen suurimmista elektronisen urheilun turnauksista, palkintorahoilla mitattuna. Garde-Party ry on myös mukana järjestämässä turnausta. Meidän osuutemme tänä vuonna on tekniikan toteuttaminen tapahtumalle sisältäen sähkön, palvelimet ja verkon. Olemme myös olleet mukana suunnittelemassa tapahtuman toteutusta ja auttamassa tapahtuman järjestämisessä jakamalla tietotaitoamme.

Tulevan viikonlopun turnauksen lisäksi kesä-heinäkuun ainana on järjestetty eSports bootcamp, jonka tarkoituksena on tukea joukkueiden ja yksittäisien pelaajien kehittymistä kohti huippua. Bootcampin valmennus on sisältänyt henkistä, fyysistä ja pelaamisen valmennusta sekä lisäksi pelaajatestausta ja liiketaloudellista puolta. Sen lisäksi, että osallistujat ovat saaneet tätä kautta itselleen tärkeää kokemusta ja vinkkejä sekä analyysia ammattitaitoisilta valmentajilta, niin he saavat myös ammattikorkeakoulun opintopisteitä. Myös bootcampin tekniikan olemme toteuttaneet.

Sekä bootcampin että turnauksen järjestelyissä on ollut mukava olla mukana. Ilmapiiri eri toimijoiden kesken on ollut positiivisen innostunut. Vaikka Garde-Party ry onkin ollut järjestelyissä mukana vasta pari kuukautta, olemme päässeet osoittamaan oman ammattitaitomme niillä osa-alueilla, jotka ovat olleet meidän vastuullamme. Toisaalta ei lähes 15 vuoden kokemus verkkopelitapahtumien saralla voi olla näkymättä. Olemme iloisia, että meidät pyydettiin tapahtuman järjestelyihin mukaan.

Tervetuloa seuraamaan pelejä paikan päälle!

Lisätietoa bootcampistä ja turnauksesta sekä sen aikatauluista: www.nordic-esports.academy

Kirjoittanut: Arto Moilanen