Yhdistys viettää 20-vuotisjuhlavuottaan pandemian puristuksessa

Yhdistys viettää 20-vuotisjuhlavuottaan pandemian puristuksessa

Garde-Party ry täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Juhlavuotta varjostaa jo kohta kaksi vuotta jatkunut koronaviruspandemia, joka on vaikeuttanut niin yhdistyksemme toimintaa, kuin lukemattomia muitakin asioita. Mutta koitetaan jaksaa, valoa näyttäisi näkyvän jo tunnelin päässä pandemiatilanteen suhteen. Ollaan toiveikkaita sen suhteen, että yhdistys pystyisi jo vuoden loppupuolella normalisoimaan toimintaansa ja tapahtumia voitaisiin järjestää myös muuten kuin lähinnä verkkotapahtumina. Vuoden 2021 aikana pääsiäisäislanit ja GetOnline pidettiin pandemiarajoituksista johtuen etätapahtumina, radiokerho on kokoontunut satunnaisesti ja osallistunut joihinkin kilpailuihin. Ennen kaikkea tietysti jännitämme sitä, salliiko pandemiatilanne lopulta GetOnline-tapahtuman järjestämisen kahden vuoden koronatauon jälkeen.

Uusi hallitus on järjestäytynyt

Syyskokouksessa 26.12.2021 valittu uusi hallitus on järjestäytynyt 8.1.2022 pidetyssä ensimmäisessä kokouksessaan. Hallituksen tehtävät jakautuivat seuraavasti:

  • Puheenjohtaja: Arto Moilanen
  • Varapuheenjohtaja: Kai Kulmala
  • Sihteeri: Markku Hyttinen
  • Rahastonhoitaja: Joel Rusanen
  • Radioamatööritoiminta: Olli-Pekka Ahonen, Samu Heikkinen
  • Jäsenrekisterinhoitaja: Kai Kulmala, Arto Moilanen, Joel Rusanen
  • Tiedotus: Matti Pihlajamaa, Perttu Brännare
  • Verkkopelitoiminta: Sami Tirkkonen, Joel Rusanen
  • Tilanhoitaja: Olli-Pekka Ahonen
  • Palvelinvastaava: Markus Palonen
  • GetOnline 2022 projektipäällikkö: Joel Rusanen

Katse kohti tulevaa

Yhdistyksen jäsenmaksut päädyttiin pitämään ennallaan. Taloustilanne on jonkin verran haastava johtuen GetOnlinen typistymisestä verkkotapahtumaksi jo kahtena vuonna peräkkäin. Helmikuun puolessavälissä on tarkoitus aloittaa peli-illat, mikäli pandemiatilanne sen sallii voi pelaamaan Discordissa tapahtuvan yhteyden pidon lisäksi tulla myös yhdistyksen toimitiloille. Pääsiäislanit on tarkoitus järjestää 15.-18.4., GetOnline 20.-23.10. ja joululanit 26.-29.12. Radiokerho jatkaa viikoittain tiistaisin ja Ylä-Karjalan Radioamatöörit ry:n on tarkoitus järjestää Itäsuomalaiset Radioamatöörien Kesäpäivät kesän alussa, osallistumme siihen. Säätökerhoa jatketaan myös joka toinen kuukausi ja järjestyksenvalvojakurssi järjestetään kevään aikana.

Peli-ilta äänestys:

Äänestä ensimmäisen peli-illan ajankohtaa valitsemalla sinulle parhaiten sopivat aloitusajat. Pelaaminen kestää, niin pitkään, kun kiinnostusta löytyy. Lisää kommenttikenttään pelejä joita haluaisit pelata. Äänestys päättyy sunnuntaina 13.2. klo 18.00, jonka jälkeen ilmoitetaan ensimmäisen peli-illan ajankohta.

https://tapaaminen.net/s/m19bcs-garde-party-ry-n-peli-illat

Tekijöitä tarvitaan

Mikäli haluat olla mukana järjestämässä yhdistyksen toimintaa tai sinulla olisi uusia ideoita, ole yhteydessä hallitukseen. Otamme mielellämme mukaan uusia tekijöitä toimintaamme!

 

Garde-Party ry:n hallituksen puolesta

Arto Moilanen
puheenjohtaja
Garde-Party ry