Tapahtumat

Garde-Party ry. järjestää vuosittain useampia tapahtumia niin yhdistyksensä jäsenille kuin myös muulle yleisölle. Vuosittain järjestetään useampia erikokoisia verkkopelitapahtumia sekä radioamatööritoimintaa tukevia tapahtumia. Jäsenilleen yhdistys pyrkii järjestämään kuukausittain erilaisia päivätapahtumia mm. Peli-Iltamat. Yhdistyksen vuosittainen päätapahtuma on GetOnline LAN - syksyisin järjestettävä verkkopelitapahtuma. Viikottain yhdistys järjestää tiistaisin Radiokerhoa.

Mikäli olet kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta kannatta olla yhteydessä yhdistykseen, seurata viestintää ja oikealla palstalla näkyvää kalenteria.

GetOnline

GetOnline on vuosittain järjestetty LAN -tapahtuma Kajaanissa. Tapahtuma on yksi Pohjois-Suomen suurimmista ja samalla Kainuun suurin LAN-tapahtuma. Kävijöitä tapahtumassa on lähes 300. Vuonna 2019 tapahtuma järjestetään 17.-20.10.2019 (vko 42) Kainuun ammattiopistolla. Lisätietoja GetOnline 2019 -tapahtumasta löydät tapahtuman Internet-sivustolta:  GetOnline -internetsivut

 

Pääsiäislanit

Perinteeksi muodostuneet pääsiäislanit järjestetään vuosittain pääsiäisen aikaan. Tapahtumassa kävijöitä on yleensä n. 30 kappaletta. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 19.-22.4.2019. Lisätietoa täältä.